top of page

POLÍTICA D'ENVIAMENTS

1. ENVIAMENTS

Les comandes seran enviades dins d'1-3 dies hàbils següents a la recepció del pagament a través de missatgeria. En cas que no disposem d'algun producte per falta d'estoc es contactarà als nostres clients per poder solucionar-ho. Si ja s'ha efectuat el pagament es facilitarà un val de descompte amb l'import dels productes no disponibles per a futures compres o si ho prefereixen, podem tornar els diners.

La comanda la rebreu a l'endemà d'haver sortit de la nostra botiga de manera que només surten enviaments els dimarts, dimecres i dijous i només podeu rebre'ls els dimecres, dijous i divendres (tenir-ho en compte al comprar).

 

ELS ENVIAMENTS A PARTIR DE 75 € SERAN GRATUÏTS (NOMÉS PENÍNSULA)

Amb import inferior seran les següents tarifes:

LLEIDA CIUTAT: 3€ només les comandes rebudes fins els dimarts abans de les 20h, ja que es preparen i s'envien les comandes els dimecres (enviament interdia).

LLEIDA PROVÍNCIA: 5 €

RESTA D'ESPANYA (només península): 8 €

Les despeses d'enviament seran incloses en el moment del pagament en funció de les característiques de cada comanda.

TENIU OPCIÓ DE RECOLLIDA A BOTIGA GRATUÏTA.

 

No podem agrupar dues comandes fetes per separat, de manera que les despeses d'enviament s'aplicaran a cada una d'elles. El paquet serà enviat al seu propi risc, però es prendran cures especials per protegir els objectes fràgils. De tota manera, qualsevol problema amb l'enviament ens encarregarem de fer la reclamació a l'empresa de transports. Un cop ens solucionin la incidència, farem el corresponent abonament o tornarem a servir.

 

És important facilitar una adreça de lliurament on sempre hi pugui haver algú per recollir la comanda ja que si us trobeu absents la comanda es lliurarà a l'endemà i el producte pot perdre qualitat.

 

Els enviaments es realitzen amb l'empresa de transport MRW i serà la mateixa la que mitjançant un missatge de text us facilitarà la informació per organitzar una nova data de lliurament o la possibilitat de desplaçar-vos a les instal·lacions més properes.

 

2. FORMES DE PAGAMENT:

2.1 Targeta de Crèdit

El client pagarà per aquest sistema de pagament la seva compra en el moment de realitzar-la. Aquesta forma de pagament és immediata, totalment segura i verificada. Tots els pagaments efectuats mitjançant aquesta forma de pagament seran validats per la seva entitat bancària i en cas de ser acceptats ens serà remès de forma automàtica i instantània.

L'entitat bancària amb què treballem és SABADELL.

3. CANVIS, DEVOLUCIONS I GARANTIES

3.1 Mercaderia defectuosa

En cas que la mercaderia arribés defectuosa o en mal estat, el client s'haurà de posar en contacte amb MÓN CELÍAC mitjançant correu electrònic (monceliac@hotmail.com) o telèfon 650045204 per solucionar el problema. Segur que trobarem una solució satisfactòria.

En cas que el producte estigués deteriorat o trencat, el client té 14 dies naturals per tornar el producte, les despeses de transport aniran a càrrec de el comerç. Per filosofia de l'empresa, si hi ha algun producte en mal estat, el substituirem per un altre, farem una val o tornarem els diners. Sempre haurà d'enviar un document gràfic ensenyant el producte en mal estat, via e-mail (monceliac@hotmail.com).

3.2 Canvis

Si el canvi es deu a un error per part de client (error al realitzar la comanda) aquest correrà amb les despeses d'enviament. En cas que l'error sigui nostre, el client rebrà la mercaderia sol·licitada sense cost addicional. Per acceptar un canvi el producte no pot estar obert ni manipulat. També haurà d'incloure en l'enviament una còpia de la factura.

3.3 Devolucions

S'acceptaran devolucions de productes dins dels primers 14 dies naturals, a comptar de la data de recepció de la mercaderia pel client, i sempre que es compleixin les condicions exposades en aquesta pàgina.

4. FUNCIONAMENT DE LA COMPRA

  1. Seleccionar els productes a comprar.

  2. Registrar-se o iniciar sessió en cas de ja estar registrat/da.

  3. Anar al “meu compte” per modificar les vostres dades i acabar de emplenar-les (en aquest espai podreu veure totes les vostres dades i comandes realitzades).

  4. Efectuar el pagament.

  5. Esperar la vostra comanda.

bottom of page