top of page

QUI SOM?

IMG_7794.jpg

Món Celíac és un forn i botiga 100% sense gluten. Al capdavant de tot aquest projecte hi ha la Maite, una persona emprenedora i amb ganes de crèixer i millorar. Els productes que ofereix són totalment artesanals, tant el pa com la brioixeria i treballa també un gran ventall de productes de pastisseria.

El fet de treballar només amb productes sense gluten elimina els problemes de contaminació creuada, molt important en l’alimentació per a celíacs, ja que hi ha productes que en si mateixos no contenen gluten però poden estar contaminats per una incorrecta manipulació. En aquest obrador només cal tenir cura que tota la matèria prima que entra, estigui certificada que és sense gluten i d’aquesta manera, es pot treballar com en un forn convencional.

 

El que volem a Món Celíac és que les persones celíaques no se sentin discriminades a l’hora de menjar. Que puguin gaudir de tot com la resta de persones que no ho són. Per aquest motiu, sempre intentem oferir-los el mateix producte que prepararan per la resta d'invitats però sense gluten. 

OBRADOR I BOTIGA ACREDITATS PER L'ASSOCIACIÓ DE CELÍACS DE CATALUNYA!

IMG_7918.jpg
IMG_7977.jpg
bottom of page